Er alt glyserylglukosid det samme? Oppdag hvordan 2-a-GG-innhold utgjør hele forskjellen

Glyceryl Glucoside (GG)er mye kjent i kosmetikkindustrien for sine fuktighetsgivende og anti-aldringsegenskaper. Imidlertid er ikke alle Glyceryl Glucoside skapt like. Nøkkelen til dens effektivitet ligger i konsentrasjonen av den aktive forbindelsen 2-a-GG (2-alfa Glyceryl Glucoside).

Nyere studier har vist at produkter med en høyere konsentrasjon av 2-a-GG viser betydelig bedre resultater når det gjelder hudens fuktighet og elastisitet. Uniproma sinPromaCare GGskiller seg ut i denne forbindelse, med et imponerende innhold på 55 % av 2-a-GG, og setter en ny standard i bransjen.

Så, hva betyr dette for forbrukere og formulerere? MedPromaCare GG, kan brukere forvente forbedret hydrering og langvarig hudbarrierefunksjon, noe som gjør den til et overlegent valg for hudpleieformuleringer. Det høye 2-a-GG-innholdet sikrer at den aktive ingrediensen trenger dypere inn i huden, og gir mer omfattende og langvarige effekter.

Etter hvert som etterspørselen etter hudpleieingredienser med høy ytelse vokser, forstå nyansene mellom ulike kvaliteter avGlyceryl Glucosideblir avgjørende. For merker og formulerere som ønsker å tilby det beste til sine kunder, er valget klart: ikke alt Glyceryl Glucoside er det samme, og 2-a-GG-innholdet utgjør hele forskjellen.

 

Glyceryl Glucoside


Innleggstid: 23. august 2024