in-cosmetics Asia for å sette søkelyset på nøkkelutviklingen i APAC-markedet midt i overgangen til bærekraftig skjønnhet

20231025140930

I løpet av de siste årene har APAC-kosmetikkmarkedet vært vitne til betydelig endring.Ikke minst på grunn av økt avhengighet av sosiale medieplattformer og en skyhøy tilhengerskare av skjønnhetsinfluensere, som flytter på skiva når det kommer til de siste trendene.

Forskning fra Mordor Intelligence tyder på at beliggenhet spiller en sentral rolle i APAC-kosmetikksalg, med forbrukere i urbane områder som bruker tre ganger så mye på hårpleie- og hudpleieprodukter sammenlignet med de på landsbygda.Dataene viste imidlertid også at den økende innflytelsen fra media i landlige områder har hatt en betydelig innvirkning på salget, spesielt i hårpleiesektoren.
Når det gjelder hudpleie, fortsetter en stadig eldre befolkning og forbrukerbevissthet å drive veksten av anti-aldringsprodukter.I mellomtiden fortsetter nyere trender som "skinmalisme" og hybridkosmetikk å øke i popularitet, ettersom asiatiske forbrukere søker en strømlinjeformet kosmetisk opplevelse.Mens innen hårpleie og solpleie øker miljøforhold og stigende temperaturer produktsalget i disse områdene, og vekker raskt interessen for etiske ingredienser og formuleringer.

Ved å pakke ut de største temaene, innovasjonene og utfordringene innen hudpleie, hårpleie, solpleie og bærekraftig skjønnhet, kommer in-cosmetics Asia tilbake 7.-9. november 2023 og presenterer en omfattende agenda for merker for å komme i forkant.

En bærekraftig fremtid
I løpet av de siste årene har økende forbrukerbevissthet og kjøpekraft i Asia skapt et kraftig skifte mot bærekraftige produkter og fremgangsmåter.I følge undersøkelser fra Euromonitor International planla 75 % av respondentene innen skjønnhets- og personlig pleie å utvikle produkter med veganske, vegetariske og plantebaserte påstander i 2022.

Etterspørselen etter etisk kosmetikk er imidlertid ikke bare å forme nye produkter og tjenester, men også måten merkevarer opererer og kommuniserer med kundene sine.Euromonitor har anbefalt kosmetikkmerker å fokusere på forbrukeropplæring og åpenhet for å effektivt kommunisere med kunder og oppmuntre til merkelojalitet.

Utdannelse innen hudpleie
Verdsatt til USD 76,82 milliarder i 2021, forventes APAC hudpleiemarkedet å se betydelig vekst i løpet av de neste fem årene.Dette skyldes delvis den økende utbredelsen av hudpleiesykdommer og estetisk bevissthet blant asiatiske forbrukere.Det er imidlertid visse utfordringer som må overvinnes for å opprettholde denne banen.Disse inkluderer overholdelse av offentlige forskrifter, forbrukernes etterspørsel etter bærekraftig emballasje, samt etiske, grusomhetsfrie produkter og formuleringer.

Årets utdanningsprogram ved in-cosmetics Asia vil fremheve noen av nøkkelutviklingen i APAC hudpleiemarkedet, og hvordan merker tar på seg fremtredende bransjeutfordringer.Drevet av Asia Cosme Lab og holdes i Marketing Trends and Regulations Theatre, vil en økt om hudtonebehandling dykke dypt inn i utviklingen av markedet, der inkludering blir stadig mer forkjempet, samtidig som den fremmer en ideell hudtone og hudfarge.

Innovasjon i Suncare
I 2023 nådde inntektene i APAC-solbeskyttelsesmarkedet USD 3,9 milliarder, med anslag om at markedet vil vokse med 5,9 % CAGR i løpet av de neste fem årene.Faktisk, med en rekke miljømessige og samfunnsmessige faktorer som driver denne økningen, er regionen nå verdensledende.

Sarah Gibson, Event Director for in-cosmetics Asia, kommenterte: "Asia Pacific er det største skjønnhetsmarkedet globalt, og som et resultat er verdens øyne rettet mot regionen og innovasjonen som genereres der.Asia Education Program innen kosmetikk vil kaste lys over dette raskt utviklende markedet, med fokus på de viktigste trendene, utfordringene og utviklingen.

"Gjennom en kombinasjon av tekniske seminarer, produkt- og ingrediensutstillingsvinduer og økter med markedsføringstrender, vil utdanningsprogrammet innen kosmetikk Asia fremheve de største innovasjonene innen bærekraftig og etisk skjønnhet i dag.Med foreløpig rekordhøy registrering av besøkende før utstilling, er det bekreftet etterspørsel etter bedre forståelse og utdanning i bransjen – noe innen kosmetikk Asia er her for å tilby.»


Innleggstid: 25. oktober 2023